fredag 16 januari 2015

Uppdrag 21 Sv/So

Tjuven är fast!

Det är en helt vanlig dag på Greenship of Alvik. Du är på jobbet i affären och har haft fullt upp med kunder hela fm. Plötsligt kommer polisen in i affären och vill prata med dig. Ni sätter er i fikarummet och pratar. Polisen berättar att tack vare era vittnesuppgifter är nu tjuven som försökte bryta sig och råna er äntligen fast. Polisen visar bilder på tjuven.

Skriv och berätta om din arbetsdag i affären. Berätta om polisen besök och dina tankar nu när tjuven är fast. Du blir både glad och förvånad när du ser bilderna på tjuven. Reflektera över vad du minns från ditt vittnesmål och jämför med bilden på tjuven som polisen visade. Skriv och berätta om dina tankar under din person.

För utfört uppdrag får du köpa en soffa till din stuga.


4 kommentarer:

  1. Det här uppdraget var roligt för man fick veta hur tjuven såg ut precis, när hon kom in i klassrummet tänkte man inte så mycket. Sen skulle vi skriva om hur hon såg ut. Men i det här uppdraget fick man veta hur hon såg ut och då blev man förvånad. Så uppdraget var roligt.

    SvaraRadera
  2. Det var roligt att se hur tjuven verkligen såg ut! Uppdraget var roligt och man blev lite förvånad hur tjuven såg ur.

    SvaraRadera
  3. Roligt upp drag, känner att jag inte kom i håg hur tjuven såg ut alls, blev lite förvånad med bilderna.

    SvaraRadera