fredag 22 maj 2015

Uppdrag 38 Hemma igen

Hemma i Luleå igen

Efter nästan 10 månader ombord på Greenship of Alvik är vi nu hemma i Luleå igen. Att bo och arbeta på det miljövänliga skeppet har gett dig nya erfarenheter och mycket kunskap om miljö och hållbar utveckling. Du har tjänat pengar och på så sätt kunnat förverkliga din dröm om att bygga en stuga någonstans i världen. 

Det har varit en spännande resa och ni har fått uppleva många nya platser och möten med nya människor. Du har skaffat dig nya vänner för livet. 

Hemma i Luleå igen

Nu är du hemma igen i din lägenhet/hus och du tänker tillbaka på resan och allt du har fått vara med om. Gör en tillbaka blick på hela resan från början till slut och berätta om dina intryck. Hur kändes det att kliva ombord på skeppet? Hur har det gått med hemlängtan? Hur har det varit att arbeta i affären? Vad har varit roligast på resan? Vad har varit svårast på resan? Hur har det gått med byggandet av din stuga? Hur känns det att komma hem igen? 

Lägg in en bild som du tycker passar bra.

Detta skriver du under din person.


TACK för att ni har arbetat och gjort ett så bra jobb hos oss på Greenship of Alvik! Vi önskar er Lycka till i framtiden!Hälsningar, Kalle och Beda

1 kommentar:

  1. Jag kommer verkligen sakna Greenship of alvik och det har varit mitt livs bästa resa! Det är en resa jag aldrig kommer glömma så länge jag lever!

    SvaraRadera