måndag 30 mars 2015

Uppdrag 31 Sv/So

Semesterplaner

Du har börjat planera för din kommande semester och funderar på att hyra en stuga en vecka i sommar. I affärerna på Greenship hänger prospekt på olika nybyggda stugor runt om i världen. Du går runt och läser om de fina, nybyggda stugorna som man kan hyra. Du väljer ut två stugor som du gillar och bestämmer dig för att skriva förfrågningar till deras ägare.

Skriv under kommentar till de två stugorna du vill hyra. Tänk på att vara artig och trevlig i din förfrågan, berätta om dig själv och varför du vill hyra just deras stuga. Skriv när i sommar du vill hyra stugan, passa på att ställa frågor om stugan och vad man kan göra i området samt berätta var de kan nå dig.

För utfört uppdrag får du belysning till sovrummen.

4 kommentarer:

 1. Roligt att få snacka med dom andra på bloggen. Lite svårt att komma på vad jag skulle skriva.

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att leta sin perfekta stuga för just en själv, med när jag hittade tillslut så blev jag jättenöjd, jag Valde att bo i USA och i Franska Guyana. / Kenza

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte det var roligt att få hyra en stuga. Man fick välja och skriva till den som hade lagt ut prospektet. Jag valde Björns stuga för det var öppet och snyggt.

  SvaraRadera
 4. Det var roligt att hyra en av kompisarnas stugor. Det var ett roligt och kreativt uppdrag. / Raheem

  SvaraRadera